Üres bölcsőt ringat...
Hétfő volt, mikor született
Én kivártam volna,
de nem lehetett
Tudod, a számla nagy,
a munka se vár
S jött a hír, hogy
a fiam már jár...

tovább>>>
 

Józanság Felépülési Program


A mai naptól lehetőséged van jelentkezni a Józanság Felépülési Programra.
Mint bizonyára már Te is tudod, intézményünk felismerte, hogy sokan szeretnék igénybe venni a szolgáltatásainkat, de a magas költségek miatt ezt nem engedhetik meg maguknak, és mivel mint felépült szenvedélybeteg pontosan tudom, hogy milyen az, amikor nem érhető el a segítség, ezért megkerestük azt a megoldást, ami mindenki számára kölcsönös előnyökkel jár.

Ahhoz, hogy megszabadulj a függőségedtől, nem feltétlenül kell befeküdnöd egy zárt intézménybe, és átélned a betegstátusszal együtt járó kiszolgáltatottság érzését! Ezért kidolgoztunk Számodra egy olyan 40 órás intenzív, csoportos ambuláns programot, ami végigkísér a felépülés útján a bizonytalanságtól egészen a stabil absztinenciáig.

A Józanság Felépülési Program elvégzését követően rendelkezni fogsz egy olyan személyre szabott felépülési programmal, aminek a segítségével kordában tudod tartani a függőséged, valamint megismered a racionális önsegítés technikáit, és további olyan eszközöket, melyek használata révén tudni fogod, hogy:  
- milyen szerepet játszol azoknak a kellemes és kellemetlen élményeidnek a létrejöttében, amelyeket életed során megtapasztalsz;
- hogyan hozz olyan racionális döntéseket, melyek révén elkerülheted a kellemetlen élmények kialakulását;
- a megszokott érzelmi reakcióidat átalakítva nemkívánatos szokásaidon hogyan változtass.
 
A JFP azok számára jelenthet segítséget, akik:
1. beismerik, hogy problémájuk van az ivással/drogozással, és tisztában vannak azzal, hogy ezen csak ők maguk változtathatnak;  
2. tisztában vannak azzal, hogy az ivástól/drogozástól való tartózkodás csak fél siker, és a teljes siker érdekében meg kell tanulniuk ital/drog nélkül kordában tartani vágyaikat és félelmeiket; hajlandóak tartózkodni az ivástól/drogozástól, és józan állapotban elsajátítani az érzelmeik kontrollálására szolgáló racionális önsegítés technikáját.
A Józanság Felépülési Program öt egész napos csoportfoglalkozásból áll. A foglalkozások öt egymást követő hétvégén kerülnek megrendezésre budapesti központunkban.
 
A Program kezdési időpontja: kellő számú jelentkező esetén (min. 10 fő) a program kezdési időpontját a jelentkezési határidő (2008-09-25) lejárta után tűzzük ki.
 
Mennyibe fog ez nekem kerülni? Az ajánlatom:
A Józanság Felépülési Programban 600.000 Ft + Áfa helyett mindössze 150.000 Ft+Áfa-ért vehetsz részt. 40 órányi konzultációt tartalmazó program mindössze 150.000 Ft-ért.
A Józanság Felépülési Program 150.000 Ft-os térítési díját a hozzánk beérkezett visszajelzések alapján állapítottuk meg.
Ha benne szeretnél lenni abban a 10 fős csoportban, aki részt vesz a most induló Józanság Felépülési Programban, akkor most itt tudsz jelentkezni.
 
Jelentkezési határidő: 2008. szeptember 25.

Ha tudni akarod, hogy:
-  milyen szerepet játszol azoknak a kellemes és kellemetlen élményeidnek a létrejöttében, amelyeket életed során megtapasztalsz;
- hogyan hozz olyan racionális döntéseket, melyek révén elkerülheted a kellemetlen élmények kialakulását;
- hogy mit érdemes tenned ahhoz, hogy a megszokott érzelmi reakcióidat átalakítva nemkívánatos szokásaidon változtass,
akkor jelentkezz most a Józanság Felépülési Programra!

Sokszor az ismeretlentől való félelem az, ami miatt nem merünk lépni.
 
Üdvözlettel:
terápiás programigazgató
Renascor Addiktológiai Egészségközpont
Tel: 06 70 5863-205
Oldal nyomtatsa
Stressz-teszt
Veszélyben van-e és ha igen, milyen mértékben a veled élő férj, társ,
apa vagy fiú? 

tovább>>>
 
Csatlakozók
Legidősebb csatlakozó tagunk ekkor született:
1928-03-21

Legfiatalabb csatlakozó tagunk ekkor született:
2008-04-19
 Utolsó frissítés:
2012. 02. 18.