Üres bölcsőt ringat...
Hétfő volt, mikor született
Én kivártam volna,
de nem lehetett
Tudod, a számla nagy,
a munka se vár
S jött a hír, hogy
a fiam már jár...

tovább>>>
 

Szertartás a szerelem megszentelésére


AZ IDEÁLIS PARTNER 

„A legalattomosabb, önmagunk ellen irányuló kérdés a következő:
Miért nem találkozom végre a megfelelő férfival (vagy nővel)?

Mintha lenne valaki ott kint – talán Mongóliában vagy máshol -, akinek holléte, ha kiderülne, nem lenne más dolgod, mint jegyet váltani az első repülőjáratra.
Mivel azonban metafizikai szempontból semmi sincs rajtunk kívül – minden annak a visszatükröződése, ami a fejünkben zajlik –, semmi értelme Mongóliába repülni mindaddig, amíg nem illünk tökéletesen ideális partnerünkhöz. Viszont mihelyt készen állunk, már nem kell sehová mennünk, mivel ő egyszerűen fel fog bukkanni az életünkben.
 
Addig pedig jó, hogy egyedül vagyunk! Ezt az időt arra használhatjuk, hogy felkészítsük magunkat. Ez idő alatt el lehet végezni mind a külső, mind a belső munkát, amely által azzá válunk, akik valójában vagyunk – nem pedig sérült érzelmek, beteges neurózis, és összetört álmok gyűjteménye egy megbocsátatlan múltból.
 
A szerelem ahhoz vonzódik, aki mestere a szerelemnek. Nem kérdezi meg: Hány éves vagy? Sem azt, hogy: Mennyi ideig tartott mindezt megtanulnod? Csak arra kíváncsi, hogy készen állsz-e. És amikor igen, megérkezik.
 
Sok évbe telhet, amíg a szerelem ajtajához kevés csomaggal, vagy csomagok nélkül érkezel. Talán meg kell küzdened azért, hogy mindent átalakíts; a rászorultságot önbizalommá, az irányítást odaadássá, az aggódást gondtalansággá, a követelőzést hálateltséggé, a túlreagálást nem-reagálássá, a kritizálást támogatássá, a hibáztatást megbocsátássá … sőt, ki ne hagyjuk: a flanelt csipkévé. De, ha egyszer megérkezel, akkor tényleg megérkezel.
 
Ha voltál szerelmes, jó eséllyel a kapcsolódó démonokkal is találkoztál már: valakinek a félelmeivel, hazugságaival, hűtlenségével. Ám e találkozás után mindig két választásod van. Bátortalanul és félelemmel telve lépsz tovább, olyan energiát hordozva, mely ezt üzeni: Félek a démonoktól. Sok csomagot cipelek. Vagy tovább indulhatsz annak a csodálatos energiának az ölelésében is, mely kizárólag a szerelem és összes viszontagságának megtapasztalásából fakad, és így mesél: Láttam a démonokat, és puszta tekintetemmel a földre küldtem őket!” (Részlet Marianne Williamson: A csodák kora című könyvéből, mely 2010 tavaszán jelenik meg, az Édesvíz Kiadó gondozásában.)
 
Gyere el 2009. május 6-án, szerdán 18.00-tól 21.00-ig  
A SZERTARTÁSRA A SZERELEM MEGSZENTELÉSÉÉRT, 
ahol megünnepeljük a szerelmet és önmagunkat, valamint felkészítjük magunkat a szerelem betoppanására, akár egy új kapcsolatról, akár egy már meglévő kapcsolat megújulásáról van szó. Mindezt tesszük azért, hogy továbblépjünk az úton, amin járva a szerelem mestereivé válunk.
 
A részvételi díj: Ft 4.000,-. Kérlek, jöttödet jelezd feltétlenül, hogy tájékoztathassalak a helyszínről, illetve gondoskodhassak a megfelelő számú kellékről.
 
Arról, hogy milyen egy szertartás velem, hogy mit éltek át azok, akik eljöttek, megújult honlapomon, ide kattintva olvashatsz: http://www.utacsodakhoz.hu/velemenyek.html
 
Várlak téged is!
Sarkadi Krisztina  
20 935 4144
www.nyugvopont.hu
Nyugvópont...ahol a befelé utazók találkoznak
 
 
 
Oldal nyomtatsa
Stressz-teszt
Veszélyben van-e és ha igen, milyen mértékben a veled élő férj, társ,
apa vagy fiú? 

tovább>>>
 
Csatlakozók
Legidősebb csatlakozó tagunk ekkor született:
1928-03-21

Legfiatalabb csatlakozó tagunk ekkor született:
2008-04-19
 Utolsó frissítés:
2012. 02. 18.